БулфотоНови разкрития направи служебното правителство за предшествениците си. Аз представих договори

...
БулфотоНови разкрития направи служебното правителство за предшествениците си. Аз представих договори
Коментари Харесай

Служебният министър Кузманов: Липсват 30 милиона от бюджета на спортното министерство

Булфото

Нови разкрития направи служебното държавно управление за предшествениците си. 

Аз показах контракти и други неща, които демонстрираха какво е вършено в Министерството: че не е въображаемо за спорта, а за други работи. Под въпрос е къде са отишли 30 млн. лева от общо 60 млн. лева бюджет на Министерството. Надявам се да е по-компетентен от мен, тъй като мен оповестиха за незапознат, само че когато предадох договорите, внезапно станах по-компетентен. Който желае да открие, има доста други неща, които ще се схванат след няколко дни. Съжалявам, че нямаме време.

Това сподели пред публицисти в Министерски съвет през днешния ден служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов, съобщи Фрог нюз.

" Мисля, че реновирането на физкултурните салони за 25 млн. лева даже не е почнало. Пуснали сме инспекция и сме ги дали на Национална агенция за приходите, нашето министерство не е проверяващ орган, ние можем да установяваме, което е в нашата компетентност. " - сподели министърът.

 

Той напомни, че 25 млн. лева са били изплатени предплатено на няколко компании за реновиране на физкултурни салони в интервала 23-29 декември 2020 година „ В деня на сключване на контракта, има подписан анекс, тъй като в контракта са написани вместо банкови гаранции, са застраховани. В анекса застраховането не е упоменато. Това значи, че при положение, че не се извърши ремонтът, страната не може да си върне парите. Всички тези сдружения са основани в последния миг. Обединили са се. Има хора, които с няколко компании си вършат сдружение, явяват се на конкурс и печелят “, уточни Андрей Кузманов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР